4 portioner

800g färskt sidfläsk, tunt
skivat

Till servering

4 msk Imo Arirang Gochoo Jang
2 msk Imo Arirangsesam (sesamolja)
2 msk hackad purjolök
2 msk pressad vitlök
1 msk riven ingefära
4 msk strösocker
½ tsk svartpeppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser till såsen. Pensla sidfläsket med såsen på båda sidor och lägg i ugnssäker form eller långpanna. Grilla i mitten av ugnen på 200° i 15-20 minuter, tills köttet är gyllenbrunt. Vänd skivorna då och då. Garnera, om du vill, med rostade sesamfrön och servera med ris. Kimchi passar perfekt som tillbehör!
Tips! Använd Imo Arirang Gochoo Jang som bas i en stark fisksoppa.
Tips! Tillsätt några droppar ättikssprit och använd Imo Arirang Gochoo Jang som dressing till seafood!