En rätt som du lagar i woken, stekpannan eller ugnen (180°).

4 portioner

800g kycklingvingar
1dl Imo Bokkum Woksås
1msk Imo Arirangsesam (kan uteslutas)
1 färsk slanggurka (gärna ekologisk)

Gör så här

Gnugga in kycklingvingarna med Imo Bokkum Woksås, och om du vill Imo Arirangsesam(tillför god nötighet).
Sätt in i ugnen på 180° i 25–30 minuter. Eller woka/stek 2–3 vingar i taget minst 2 minuter per sida tills de fått en knaprig stekyta. Lägg ett lock över woken/stekpannan så att köttet tillagas väl, c:a 3 minuter.
Servera rikligt med finstrimlad gurka till!
Tips! Grönsakswok: woka grönsaker snabbt med Imo Bokkum Woksås och tofu!
Tips! Blanda Imo Bokkum Woksås med lite neutral olja och använd som glaze när du grillar.