4 portioner (Som smårätt)

400g färsk bladspenat
4 ägg
2 extra äggulor

1msk neutral olja eller smör
1–2msk Imo Arirangsoja

Till servering

Häll rikligt med Imo Arirangsoja över.

Gör så här

Lägg spenatbladen i durkslag och häll kokhett vatten över. Skölj i kallt vatten och krama ur bladen. Vispa ihop äggen i en skål. Värm 1 msk olja i medelvarm stekpanna. Häll sedan äggen i stekpannan och rör om så att ägg-röran blir puffig. Ta bort stekpannan från spisen, lägg i de två extra äggulorna och rör om en sista gång (äggröran blir extra krämig).
Servera när äggröran fortfarande är lite blöt och garnera med spenaten. (Gott med avocado också!)
Tips! Imo Arirangsoja förhöjer smaken i köttfärs-sås, köttbullar, hamburgare och på allt grillat. Supergod i dressing och som smaksättare på ris!