Tillbaks till köket!

Det är med blandade känslor vi skriver den här texten. Vi är enormt glada och stolta över vad varumärket Imo är och vad vi lyckats åstadkomma tillsammans med er under de senaste tre åren. Samtidigt behöver vi meddela att vi har valt att fortsätta producera våra produkter under namnet Arirang istället för Imo. Produkterna kommer att finnas kvar!

Imo kommer att återgå till ursprungskällan Restaurang Arirang där vi nu även utökat med en butik som heter Arirangbutiken helt enkelt. Där säljer vi idag våra Imo produkter som de är förpackade från fabrik tills de tar slut. Samtidigt fortsätter alla imoprodukter att skarvas över till den nya paketeringen under namnet Arirang. Det vill säga att produkterna kommer att finns kvar! Vi kan inte komma ifrån att vi trivs bäst i det lilla med kunden direkt framför oss och att få bemöta er ansikte mot ansikte. Inget slår ert besök hos oss där vi kan ge er tips och recept när ni ställer era intressanta frågor. Vi blir alltid lika glatt överraskad att det finns så många av er som är nyfikna på att laga koreanskt och speciellt KIMCHI.

Lagret av kvarvarande Imo produkter såsom såser och Nudlar av Sötpotatis säljs idag av:

  • Mia på Olioli.se där hon förser med de allra godaste och vackraste olivoljor, balsamico, kryddor och andra delikatesser. Kolla hennes oerhört vackra hemsida med alla unika begränsade premiumprodukter till försäljning i hennes webbutik.

  • Yukio på japanskmat.com som har både våra koreanska Imoprodukter och andra premiumkryddor från Japan. Han sköter även påfyllningen till våra livsmedelsbutiker idag tillsvidare.

  • Kalle på matsmart.se har alltid stått oss nära som påhejare sedan starten av vårt Imoprojekt. Självklart hittar ni även våra produkter med korta datum på hans hemsida. Alltid roligt att handla när det är kampanj varje dag på matsmart.se, så himla matförståndigt!

Tack säger vi än en gång över det förtroende som ni gett oss och välkomna till Arirangbutiken!

Följ oss på Instagram #arirangbutiken för att se alla våra produkter

/ Imo och familjen


imogang.jpeg
 

IMO är en hälsning från Korea och en inbjudan till att lära sig laga nytt.

 
 

IMO är en inkörsport till det koreanska köket, med dess förkärlek för enkla råvaror, mustiga smakrika såser, mjölksyrad mat och sociala sammankomster runt ett matbord med massor av rätter.

IMO betyder moster och härstammar från moster Kee Sun som 1975 var med och grundade den koreanska restaurangen Arirang i Stockholm.

Där har människor njutit av det smakrika och hälsosamma koreanska köket i decennier. IMO är en serie produkter utvalda och skapade av restaurang Arirang, och gjorda bara med de bästa råvarorna och de godaste ingredienserna.

Som vår moster Imo brukar säga, ”sätt igång och laga, ät och njut och var inte så mesig. I morgon lagar vi ny mat!”

 
 
IMO_800.png
 

Bokkum

Grillat sidfläsk

Jiap Che

Katzu

Dressing

Vi lagar mat i TV4 Nyhetsmorgon, 11 feb 2018