4 portioner

400g kycklingbröstfiléer
2dl vetemjöl
2 ägg, vispade
1½dl pankoströbröd
c:a ½dl neutral olja, t ex raps
Imo Katzu Dipsås

Gör så här

Halvera kycklingfiléerna till två tunna skivor. Vänd dem först i mjöl, sedan vispat ägg och sist pankoströbröd. (Det här momentet kan göras upp till en timme i förväg. Ställ då i kylen.)
Värm en neutral olja till 170–180 grader (inte varmare!) i djup stekpanna. Fritera kycklingfiléerna max 2 bitar i taget (inte fler, då kan oljan tappa temperatur). Filéerna är klara efter ca 3–5 minuter, beroende på hur tjocka de är. De ska vara gyllenbruna och bubblorna i oljan ska ha minskat.
Skiva filéerna och ringla över Imo Katzu Dipsås. Toppa med hackad bladpersilja, koriander eller annat grönt. Servera med ris och sallad.