4 portioner

2msk Imo Arirangsesam
2 chorizokorvar, skivade
4dl kokt vitt ris, kallt
½dl Imo Arirang Gochoo Jang
ca 60g salladslök
, hackad

Till servering

Arirang Gochoo Jang till servering

Gör så här

Stek skivor av chorizon i medelvarm stekpanna. Låt skivorna bli genomvarma och svettiga. Höj temperaturen, lägg i riset och rör om tillsammans med Imo Arirang Gochoo Jang tills riset och korven fått jämn gyllenbrun färg. Häll i löken, Imo Arirang-sesam och fräs en sista gång innan servering.
Klicka i mer Imo Arirang Gochoo Jang för mer hetta efteråt om du vill. Underbart gott!
Tips! Fredagsmys på koreanska: Sallads-wrap (ssam). Lägg kokt rundkornigt ris och stekt strimlad lövbiff i ett salladsblad. Klicka Imo Arirang Gochoo Jang över, vik ihop och ät!