4 portioner

Ca 200g blandade späda salladsblad
rädisor, tunt skivade edamamebönor (grönasojabönor)
3 msk Imo Arirangsesam
1 msk soja
1 msk balsamvinäger

Gör så här

Den här dressingen blir extra god om du blandar den med späda, lätta salladssorter som mangoldskott, rucola, spenat, maché och plocksallat. Edamamebönor säljs frysta och är i dag ganska lätta att hitta i butikerna. Tina dem eller förväll dem några minuter och blanda i salladen.
Tips! En frisk asiatisk dressing gör du genom att blanda saften från en lime med 2 msk Imo Arirangsesam, lite soja, lite Imo Arirangsoja och finhackad ingefära. Vispa ihop och blanda med salladen. Extra fräscht med färska böngroddar i salladen.
Tips! Grillsås. Blanda 1 dl Imo Arirangsesam, ½ msk salt, ½ msk grovmalen svartpeppar, 1 stor vitlöksklyfta (riven eller finhackad) och pensla på det du grillar!