4 portioner

Ca 7,5 hg lövbiff av innanlår
½ fl (ca 1,4 dl) Imo Arirangsoja
1 romansallad
1 isbergssallad
4 dl rundkornigt ris, kokt
Imo Arirang Gochoo Jang

Till servering

Imo Arirang Gochoo Jang, som extra dipsås

Gör så här

Strimla lövbiffen och marinera en timme i Imo Arirangsoja. Låt rinna av något och stek snabbt i stekpanna eller grilla i ugn på 200°. Eftersom skivorna är tunna blir de klara väldigt snabbt. Skölj salladsbladen noga och klappa dem torra i en handduk eller kör i en salladsslunga. Gör sedan en ”wrap” med ris, kött och Imo Arirang Gochoo Jang. Stoppa i munnen och njut!
Tips! Imo Arirangsoja förhöjer smaken i köttfärssås, och köttbullar! Supergod i salladsdressing och som smaksättare på ris!